La balena

Autor

Benji Davies

Il·lustrador

Publica

Andana Editorial

📚 Noé, fill de pescador, passa la major part del dia a soles. Un dia, troba una balena encallada a la platja i decideix emportar-se-la a casa per a cuidar-la.

👦🏻 Un xiquet que passa moltes hores sol a casa. Així, de primeres, a ELL li resulta trist, però és cert que tots tenim moments en què ens agrada estar a soles. Pot ser que a algú li agrade la soledat?
Certament, una balena no és una mascota comú… ens agrada parlar sobre com la cuidaríem i per què és una bona idea tindre-la a casa o per què no ho és. També parlem sobre diferents models de famílies i sobre els pares o les mares que de vegades estan absents.

🙍🏻‍♀️ Un llibre dels que conten poc però diuen molt. Una reflexió sobre l’amistat i la soledat. Està escrit amb tanta sensibilitat que permet que el lector empatitze amb Noé i que li semble molt normal que vulga cuidar una balena per a tindre un amic.

🐳 Coneixíeu aquest llibre? N’heu llegit altres de @benjidavies que ens vulgueu recomanar?

Compartir
Qui ha fet la ressenya?
Hola, soc Míriam Gregori
De menuda m’han agradat molt els contes, escoltar-los i també contar-los. En contava a la família, als amics, als ninos… a qui em volguera escoltar! Fa deu anys que em dedique al món de l’edició de llibres de text i m’agraden tant els àlbums infantils que abans de tindre fills ja en tenia una bona col·lecció. Ara, amb un fill i una filla, la col·lecció no para de créixer. A ells els conte contes a totes hores i, com ser xarradors ens ve de casa, a partir del que hem llegit xarrem i xarrem… ens voldràs escoltar?

Si vols saber més visita el meu

Altres contes similars

Vols participar recomanant-nos alguna ressenya o conte?

Envian’s les teues propostes