Gegantosaure

Autor

Jonny Duddle

Il·lustrador

Publica

Edicions del Pirata

📚 Quatre amics dinosaures juguen despreocupats. Despreocupats però sense abaixar del tot la guàrdia… Si el temible Gegantosaure els trobara, els devoraria sense miraments.
Crusti l’anquilosaure és l’encarregat de vigilar i avisar els altres si veu algun perill, però Crusti és un dinosaure molt juganer… i no sempre diu la veritat.

👩🏻 Esta versió moderna de Pere i el llop té unes il·lustracions molt atractives, tant per a xiquets com per a adults, plenes de detalls que donen joc per a comentar. A més, el text és rimat i això sempre ajuda al narrador a posar-li ritme i emoció a la lectura.

👦🏻 Dinosaures. Només amb això a ELL ja el tenim convençut. Dinosaures, i dels xulos. Què més voleu? 🙈 Les il·lustracions són de les que el fascinen. Menció a banda per a les pàgines desplegables, quan apareix el Gegantosaure. Una meravella!

🗣Amb “Gegantosaure” parlem de les mentides, d’enganyar els amics i la gent que estimem i de les conseqüencies que això pot tindre. Per als no experts en dinosaures (no és el nostre cas 😬), al final del conte hi ha una pàgina amb el nom i algunes característiques de tots els dinosaures que hi apareixen.

Compartir
Qui ha fet la ressenya?
Hola, soc Míriam Gregori
De menuda m’han agradat molt els contes, escoltar-los i també contar-los. En contava a la família, als amics, als ninos… a qui em volguera escoltar! Fa deu anys que em dedique al món de l’edició de llibres de text i m’agraden tant els àlbums infantils que abans de tindre fills ja en tenia una bona col·lecció. Ara, amb un fill i una filla, la col·lecció no para de créixer. A ells els conte contes a totes hores i, com ser xarradors ens ve de casa, a partir del que hem llegit xarrem i xarrem… ens voldràs escoltar?

Si vols saber més visita el meu

Altres contes similars

Vols participar recomanant-nos alguna ressenya o conte?

Envian’s les teues propostes