Per què plorem?

Autor

Fran Pintadera i Ana Sender

Il·lustrador

Publica

Akiara Books

📚 Canvi radical de to respecte a l’anterior publicació, passem dels dinosaures a les llàgrimes.
Però no vos penseu que “Per què plorem?” és un llibre trist, no només ens fa plorar la tristesa, veritat?

👩🏻 El vam comprar pràcticament a cegues, sense fullejar-lo. I és que és dels llibres que atrauren directament pel títol i la coberta. Obrir-lo per primera vegada ens va confirmar que no ens havíem equivocat amb la tria.
Es tracta d’un llibre delicat, per a llegir amb tranquil·litat i recrear-se en les precioses il·lustracions. Una delícia!

👦🏻 Tenia por que a ELL no li interessara el llibre i, si bé he de reconéixer que no és el que més tria de la prestatgeria, quan ho fa, el temps de lectura es converteix en un moment encara més íntim i especial entre nosaltres.

🗣 Les coses com siguen, en esta casa es plora molt, però tots: els menuts i els grans.
Dolor, tristesa, cansament… però també alegria i, moltes vegades, emoció. “Per què plorem?” ens ajuda a expressar amb paraules el que ens passa tantes vegades. Plorar. Tantes voltes sentim i diem “no plores” que perdem de vista com de saludable i d’alliberador és plorar. Coneixeu altres llibres que parlen del tema?

Compartir
Qui ha fet la ressenya?
Hola, soc Míriam Gregori
De menuda m’han agradat molt els contes, escoltar-los i també contar-los. En contava a la família, als amics, als ninos… a qui em volguera escoltar! Fa deu anys que em dedique al món de l’edició de llibres de text i m’agraden tant els àlbums infantils que abans de tindre fills ja en tenia una bona col·lecció. Ara, amb un fill i una filla, la col·lecció no para de créixer. A ells els conte contes a totes hores i, com ser xarradors ens ve de casa, a partir del que hem llegit xarrem i xarrem… ens voldràs escoltar?

Si vols saber més visita el meu

Altres contes similars

Vols participar recomanant-nos alguna ressenya o conte?

Envian’s les teues propostes