Baby pop

Autor

Txell Mart

Il·lustrador

Xavier Salomó

Publica

Combe Editorial

☀️Al fil de l’última publicació, hui parlarem d’un llibre que ha fet i fa les delícies d’ELL… però també les d’ELLA.

📚 Una història ben senzilla i al mateix temps ben complicada. Com són els bebés a la panxa?
Un llibre pop-up amb imatges a mida real. Una delícia!

👦🏻 Però, mare, com ha entrat ELLA a la panxa? Durant els mesos d’embaràs d’ELLA va ser la pregunta que ELL més va repetir. La nostra resposta va ser que ELLA no hi havia entrat, sinó que s’havia anat formant allà. Les meravelloses il·lustracions de Xavier Salomo i els textos delicats de Txell Mart el van ajudar a veure que les persones ens anem fent a poc a poc (“Si encara no té ni dits, mare!”).

👧🏻 ELLA ha batejat l’àlbum amb el nom de “bebé,” i no vos enganye si dic que és dels que més demana. I és que és molt difícil resistir-se a eixes il·lustracions que ens ensenyen en 3D un bebé quasi tan gran com ella mateixa. (“Què fa el bebé? Es xupla el dit? Dorm? I tu? Com dorms tu?”)

🙍🏻‍♀️ Pàgina a pàgina, mes a mes, Txell Mart i Xavier Salomó expliquen al seu propi fill amb una dolçor infinita com era quan estava a dins de la panxa.
Serveix per a preparar l’arribada de germans, sí, però no només, al cap i a la fi, a tots ens agrada sentir com era la vida quan nadàvem a la panxa de la mare.

🤱🏻Un llibre dolcíssim per a mirar i remirar. Tant amb ulls de xiquet, com de bebé, com d’adult. I un regal boníssim per a una embarassada.

Compartir
Qui ha fet la ressenya?
Hola, soc Míriam Gregori
De menuda m’han agradat molt els contes, escoltar-los i també contar-los. En contava a la família, als amics, als ninos… a qui em volguera escoltar! Fa deu anys que em dedique al món de l’edició de llibres de text i m’agraden tant els àlbums infantils que abans de tindre fills ja en tenia una bona col·lecció. Ara, amb un fill i una filla, la col·lecció no para de créixer. A ells els conte contes a totes hores i, com ser xarradors ens ve de casa, a partir del que hem llegit xarrem i xarrem… ens voldràs escoltar?

Si vols saber més visita el meu

Altres contes similars

Vols participar recomanant-nos alguna ressenya o conte?

Envian’s les teues propostes