Pissiganya, grup de joc i conversa en valencià per a les famílies

El 20 i 26 d’abril arrancaren els grups de joc i conversa en valencià per a famílies, una activitat grupal en què pares i mares, juntament amb els fills, es reuniran mensualment per a jugar i gaudir junts d’una proposta ludicoartística dinamitzada per l’artista, educadora i mediadora Maria Gargallo Agut.

Creixent al caliu fa una passa més enllà i vol oferir, a través dels grups Pissiganya, un temps i un espai per a engrescar-se junts i fer xarxa entre famílies compartint joc i paraules.

Les sessions tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània del Carme de València (carrer del Museu, Ciutat Vella) de 17.30 a 19.00 h de la vesprada. 

La inscripció per a les dos primeres sessions, previstes per al 20 i 26 d’abril, s’obri hui dijous 6 d’abril a través d’aquest formulari. S’hi podran inscriure famílies amb infants de 0 a 5 anys. 


L’activitat és gratuïta i les inscripcions s’acceptaran per ordre d’arribada fins a completar-ne la capacitat.COM PODEU PARTICIPAR-HI?

Per ara s’han obert dos grups (el dimecres i el dijous) amb una sessió mensual cadascun. L’horari de les sessions és de 17.30 a 19.00 h.

Per cada nucli familiar, poden participar-hi un màxim de 3 infants.

Els dos grups es desenvolupen al CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània (carrer del Museu, 2, 46003 València).

Empleneu aquest formulari per a inscriure-vos-hi!PRÒXIMES SESSIONS

Dijous 18 de maig de 2023

Dimecres 24 de maig de 2023

Dimecres 07 de juny de 2023

Dijous 08 de juny de 2023

L’horari de les sessions és de 17.30 a 19.00 h a la sala BED del CCCC Centre del Carme Cultura Contemporània (carrer del Museu, 2, 46003 València).

Més informació en creixentalcaliu@valencia.es.

Vols participar recomanant-nos alguna proposta de trobada?

Envian’s les teues propostes

Subscriu-te ací i descarrega’t recursos genials!