Un adhesiu iŀlustrat per a celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible

El Gabinet de Normalització Lingüística, a través del projecte Creixent al caliu, ha participat activament en la Setmana de Mobilitat Sostenible, organitzada per l’Ajuntament de València, distribuint uns adhesius especials per a les cadiretes infantils de bicicleta.  Els adhesius s’han fet conjuntament amb l’Agència Valenciana de la Bici i han estat dissenyats per la il·lustradora alcoiana Lirios Bou.

La il·lustració convida les famílies a utilitzar la bicicleta també quan es mouen amb els infants ja siga per a portar-los a escola, al parc o a fer una excursió. “Ves xino-xano” és l’advertiment que apunta el ninotet il·lustrat, que recomana una bona conducció als vehicles vagen darrere d’estes bicicletes.


En la festa infantil de dissabte 17 de setembre de 2022, a la plaça de la Reina, que va comptar amb un concert de Dani Miquel, es distribuïren més de mig miler d’adhesius que també podeu aconseguir a través del web <creixentalcaliu.com> o directament a les oficines del Gabinet de Normalització Lingüística. Podeu posar-vos-hi en contacte a través del correu gnl@valencia.es.

Vols participar recomanant-nos alguna proposta de trobada?

Envian’s les teues propostes

Subscriu-te ací i descarrega’t recursos genials!