Web

Naix Creixent al caliu

Creixent al caliu vol acompanyar les famílies novençanes en els primers passos de la criança

El Gabinet de Normalització Lingüística llançarà a final d’any una campanya adreçada a la primera infància anomenada Creixent al caliu. 

La campanya pretén oferir espais de trobada i aprenentatge compartits al voltant de la criança. Per això, el GNL posarà a disposició d’escoletes, famílies i públic en general un recull de recursos atractius, engrescadors i capdavanters per a acompanyar les famílies que esperen un infant o en tenen un de 0 a 3 anys.

Alhora, busca conscienciar les famílies del benefici cognitiu que suposa l’exposició a diverses llengües dels infants en edat primerenca, cosa que referma la importància de la transmissió lingüística del valencià a més de les altres llengües presents en les famílies.

La diversitat familiar, la criança conscient i respectuosa, i el foment de la lectura i de  les habilitats lingüístiques són alguns dels valors transversals d’esta campanya.

En una primera fase, s’oferirà un seguit de material per a recuperar i promocionar la música infantil tradicional, així com els jocs de falda, contes i rondalles, rimes i altres continguts relacionats amb la primera infància.

També s’oferiran tallers sobre temes relacionats amb la criança per a famílies novençanes per tal d’aprendre compartint sabers i intercanviant experiències.

Vols participar recomanant-nos alguna proposta de trobada?

Envian’s les teues propostes

Subscriu-te ací i descarrega’t recursos genials!